pattern

Super sociaal met Hoogvliet.

Hoogvliet

Super sociaal met Hoogvliet.

Een totaal vernieuwde social strategie en een hoop energie van beide kanten resulteren in een mooie samenwerking met Hoogvliet, waar we inmiddels al diverse producties hebben opgepakt voor TikTok, maar ook campagne visuals maakten voor bijvoorbeeld Pasen.

#intro

Alles voor Familie

Hoogvliet is er voor iedereen en ze willen eigenlijk tegen iedereen wat vertellen. Zoveel doelgroepen, zoveel kanalen… hoe ontwikkelen we een social strategie die iedereen raakt en interactie bevordert?Om te beginnen hebben wij een full funnel social strategie neergezet. In deze strategie hebben we gewerkt met doelgroepen die doorvertaald worden naar persona’s en persona specifieke creatieve formats. Deze spelen zowel in op de boodschap die Hoogvliet wilt vertellen, als de interesses van de doelgroep.

Super sociaal met Hoogvliet Super sociaal met Hoogvliet

Super sociaal met Hoogvliet Super sociaal met Hoogvliet

#intro

TikTok

De nieuwe strategie zorgt overall voor positieve resultaten met een organische groei in bereik van 600%. Op Facebook en Instagram zien we het bereik en de engagement al sterk toenemen, maar op TikTok zijn de resultaten verbluffend. In een half jaar ruim een half miljoen views. Door verschillende formats te gebruiken zien we duidelijk welke tot succes leiden. Zo gaan de Hoogvliet Hacks, waar tips worden gegeven met/over allerlei producten van Hoogvliet, regelmatig viral. De avocado-tip spant hierbij de kroon met bijna 290k views. Bekijk de video’s hieronder, en laat je inspireren!