pattern

Party at the hydration station

Yanga

Party at the hydration station

Je hebt ze misschien wel eens zien staan tijdens je work-out in de Basic-Fit of de FitForFree: de Yanga hydration station. Voor een paar euro per maand kun je hier ongelimiteerd de zes heerlijkste smaken tappen en trakteer je jezelf op de ultieme dorstlesser. 

#intro

Hydrate with Yanga

Met nieuwe, frisse campagnes maken we samen met Yanga mensen weer enthousiast om naar de sportschool te gaan en te genieten van hun sportwater. Met als resultaat meer bereik voor Yanga, meer leden voor sportscholen en meer blije en gezonde sporters! Win-win-win dus!

#Partyvibe

Campagne 1

Om de party vibe van Yanga over te brengen bij de (semi) sportieve doelgroep maakten we opvallende content met fun quotes in neon. Getarget per doelgroep op Facebook en Instagram, om ze vervolgens opnieuw te bereiken met alle locaties waar een hydration station te vinden is.

Dat we resultaat boeken blijkt uit de cijfers. Na een maand ruim 1 miljoen mensen bereikt in diverse landen. Met een CTR van 1% hebben we vervolgens ook tienduizend extra bezoekers op de website gerealiseerd. Resultaten waar we trots op zijn.

#elkmoment

Campagne 2

We willen mensen die naar de sportschool gaan een instant goed gevoel geven en laten zien dat je Yanga kan krijgen in de sportschool. Zodoende zijn we gaan filmen in een sportlocatie en hebben diverse sporty types Yanga laten tappen waarbij het leek alsof er een cam in de Yanga Hydration Station verstopt was om te laten zien dat Yanga er voor élk moment is.

Tijdens de reach campagne bereikten we 3+ miljoen potentiële Yanga gebruikers, waarbij we 5+ miljoen impressies genereren. Dit alles met een budget van nog geen 4500 euro. Een mooi voorbeeld hoe je met relatief weinig budget toch mooie resultaten kunt behalen.