pattern

Meer blauw op social.

Politie

Meer blauw op social.

Alle politiemedewerkers in Nederland zouden social media moeten gaan gebruiken! Dat was de uitkomst na meerdere social media workshops die we met onze Monkeys & Bananas Academy aan agenten gaven. De kracht van échte mensen is ongekend sterk op social media, dus hebben we hiervoor samen met Polite Nederland een strategie neergezet, en deze geïmplementeerd. 

#social

Meer agenten online

We hebben voor dit project samen met social media regisseurs van Politie Nederland 78 how-to videos geproduceerd. Korte snappy videos die agenten inzicht geven over hoe zich te gedragen op social media en op die manier meer verbinding te krijgen met burgers. Ook werden er door het hele land aan verschillende eenheden fysieke social media trainingen gegeven. 

#improve

Blijven leren

Om alle agenten ook daadwerkelijk op social te krijgen, werd dit project ondersteund met maandelijkse Q&A’s en e-mailmarketing campagnes. Daarnaast analyseerde een team van onze social media experts accounts van agenten om hen van concrete feedback te voorzien. En dit is pas het begin…

Ben jij benieuwd of we met onze Academy iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!