pattern

Join the Family

FHC

Join the Family

FHC is een landelijke franchise met de twee bekende franchise formules; Foodmaster & Family. Bij beide franchises staat lekker eten samen met familie centraal. Een mooie onderneming die bij Monkeys & Bananas aanklopte voor een wervingscampagne om hun eigen gezellige familie in de restaurants te vergroten.

#expanding

Uitdaging

Met 2 landelijke formules heeft FHC al een grote familie opgebouwd. En deze familie blijft doorgroeien. Maar hoe zet je een personeelswervingscampagne op voor een doelgroep van voornamelijk 15-jarigen? Simpel, je vraagt ze om hulp! Met een sterke strategie als basis, die we samen met deze kids hebben neergezet, hebben we toffe content gemaakt voor TikTok en Instagram!

#doelgroep

Instafari

Om een personeelswervingscampagne in te richten voor Foodmaster & Family moet je kunnen denken zoals de doelgroep denkt. Maar hoe kunnen wij als (voornamelijk) millennials in de huid kruipen als deze 15-jarigen? Simpel, we vragen ze om hulp! Zo organiseerden we een Instafari, een focusgroep but make it ✨fun✨, waarbij we precies konden achterhalen wat hen drijft. Dankzij deze gesprekken kregen wij een beter beeld van hoe deze campagne eruit zou moeten zien. De Instafari heeft ons geholpen met het creëren van passende en relevante formats voor Foodmaster & Family.

#results

Samenwerken

Met de informatie die we hebben verkregen van de fantastische werknemers, hebben we , gebaseerd op actuele TikTok trends, verschillende video’s gecreëerd voor in de awareness laag. Voor de conversie laag hebben we gewerkt met pakkende beelden die ook tijdens de productie dag zijn geschoten. All one big happy family!