Video Monkey

De Video Monkey weet alles van filmen, bewerken, bekijken en nog eens bewerken!
Hij zorgt ervoor dat jouw website een goed verzorgde video heeft over jouw product en/of dienst. Hierdoor krijgt jouw klant een duidelijker beeld van jouw apenstreken in deze grote wereld! Wil je meer weten over de Video Monkey? Ren dan nu naar de jungle of neem contact op.

Bij de Video Monkey is er altijd sprake van een Master Monkey voor het opnemen van beeldmateriaal. De deze Monkey krijgt vaak maar 1 kans om de beelden op te nemen. De Master Monkey denkt van tevoren mee over waarvoor beelden er geschoten moeten voor welk doel.

De nabewerking van de beelden kan altijd door een Monkey gebeuren, maar deze zal misschien niet de bewerkingen uitvoeren zoals de Master Monkey dit in zijn hoofd had. Ons advies is dan ook om alles door 1 Master Monkey uit te laten voeren, tenzij je alles volledig vrijlaat aan de creativiteit van de Video Monkey.

De Master Monkeys zijn volwassener, ouder en groter dan de Monkeys en hebben ook iets meer pinda’s nodig.

Bel 06 51903938 of laat je terugbellen

Verstuurd!
$

Presentatie

$

Filmen

$

Websitevideo

$

Video

$

Belichting

$

Editen

$

Filmbewerking

$

Statief

Recensies

Dorpsbelangen

Michiel Brant

De Monkeys hebben ons voortreffelijk en veelzijdig geholpen met onze campagne website voor Dorpsbelangen bij de verkiezingen voor de Zundertse gemeenteraad. In een politiek landschap met veel vrijwilligers is het vaak racen tegen de deadline met ideeën en uitvoering. De Monkeys konden dat bijhouden met ontwerpen, videofilms en website bouwen. En het zag er ook nog eens prima uit. Alle complimenten.