pattern

We are social by nature

Werken bijThe Monkey Family!

Werken bij • Werken bij • Werken bij

Werken bij • Werken bij • Werken bij • Werken bij

We are
Social by Nature

Social by nature laat zien dat wij social ademen, het is wie we zijn. Wij kennen de weg als geen ander in de social jungle. Zijn sociale wezens die niet bang zijn om kennis te delen en om vragen te stellen. We spreken de doelgroep, toetsen onze ideeën aan ze en begrijpen ze daardoor beter. Wij zijn open en transparant, pakken geen marge op dingen waar we niks voor doen. We trainen niet alleen onze Monkeys, maar ook onze klanten.

 

 

Wij kijken naar de wereld om ons heen en willen hem mooier achterlaten dan dat we hem aantroffen. Bij ons krijgt iedereen de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen. Omdat je daarvan leert. Omdat je daar dankbaarder door wordt. Omdat je daardoor groeit als mens en wij daardoor als bedrijf. We are social by nature.

Social by Nature Social by Nature Social by Nature Social by Nature Social by Nature

Social by Nature Social by Nature Social by Nature Social by Nature Social by Nature

pattern

Monkey Culture

Frisse blikken, jeugdig enthousiasme en doorgewinterde apen. Onze troep bestaat uit een gezonde mix van apen met allerlei ervaringen. Jong daagt oud uit en andersom. Door goed te luisteren naar de jonkies, die nog echt anders durven te denken en te doen, zijn en blijven wij vernieuwend.

Op die manier maken we onderscheidende oplossingen voor onze klanten. Want trends x innovatie x kennis x ervaring is een formule die ons uniek maakt. Uniek in wat we doen. Weten. Kunnen. En eten.

Vrijwilligerswerk

We zijn sociale dieren! In ons werk, maar we nemen ook onze maatschappelijke verantwoording. Wij geven om mensen. Eenzaamheid of een sociale achterstand zijn thema’s waar we ons voor inzetten.

Op deze manier krijgt iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen op een manier die voor hem of haar prettig voelt. Ons sociale hart gaat er sneller van kloppen. Er is namelijk meer dan werk alleen.