Stagiair(e) SEO & SEA

Meewerkstage

Wie zijn wij? Monkeys & Bananas!

Wij zijn Monkeys & Bananas. De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Deze enorme groei is onder andere te danken aan het bepalen van focus. Monkeys & Bananas is niet langer meer een digital marketing agency, maar een social first agency. Dat wil absoluut niet zeggen dat onze Monkeys alleen enthousiast worden van social media. De wereld van Google is namelijk minstens zo interessant! Het resultaat van deze nieuwsgierigheid, kennis én ervaring is een nieuwe agency: The Online Guides. En jij staat samen met ons aan het begin van deze groei!

Samen zorgen wij ervoor dat websites van klanten hogere posities krijgen in de zoekresultaten. Dit bereiken wij met een passende SEO of SEA strategie, of een combinatie van beide. Het realiseren van meer bezoekers doen wij niet alleen voor onze klanten. Wij creëren ook eigen websites met verschillende verdienmodellen, zoals affiliate marketing. En de bezoekers… die komen uiteraard vanuit Google. Met behulp van onze eigen websites ontdekken wij in de praktijk krachtige strategieën en passen die toe bij onze klanten.

Pas jij in ons team?

Word je enthousiast van het schrijven van content, het realiseren van meer bezoekers op  websites en hogere posities in de zoekmachine? Lees dan verder! Als SEO & SEA Stagiair zorg jij ervoor dat websites hoger ranken in de zoekmachine. Je doet dit voor onze websites én voor websites van klanten in verschillende branches. Niet alleen bestaande websites ga jij hoger later ranken, maar er is ook ruimte om nieuwe websites te starten. Op die manier breiden wij ons portfolio aan online titels samen uit. 

Je gaat aan de slag met zoekwoordenonderzoek, visualiseert de website structuur in een mind map, creëert waardevolle content voor de bezoeker en gaat aan de slag met het verzamelen van backlinks. De resultaten van jouw werkzaamheden analyseer je in Google Analytics, Search Console en Ahrefs. Je stuurt bij waar nodig is en klimt zo steeds hoger in de rankings van Google. Deze taken hoeven voor jou (nog) niet bekend in de oren te klinken, maar je moet er wel enthousiast van worden!

Wat vragen we van jou?

 • Hbo-opleiding in de richting van Commerciële Economie / Communicatie;
 • Je wordt enthousiast van stijgende cijfers (rankings, paginaweergaven, conversies);
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Ervaring met het schrijven van teksten (portfolio is een pré);
 • Communicatief sterk in Nederlands (woord & schrift);
 • Veel van de websites zijn gerealiseerd in WordPress. Daarom is ervaring met WordPress een pré;
 • Kennis óf interesse over de mogelijkheden van Google;
 • Een goede dosis gezelligheid in onze Jungle! 

Wij bieden:

 • Een team van jonge en oudere Monkeys met een open sfeer;
 • Projecten voor toffe klanten waarbij je verantwoordelijkheid krijgt;
 • Ruimte voor behalen van cursussen (Google certificaten);
 • Ruimte om te werken aan jouw leerdoelen;
 • Google specialisten van wie jij leert, én zij van jou;
 • Stagevergoeding voor jouw maandelijkse boodschappen;
 • Een fijne locatie op loopafstand naar Breda Centrum en station;
 • Een hééérlijke vrijdagmiddagborrel en maandelijkse gezellige activiteiten!

Join our Jungle:

Contact met ons

In onze jungle zijn wij het beste te bereiken met rooksignalen. Maar je mag ook gewoon bellen, mailen, chatten, sms’en of een whatsaap’je sturen!

Monkeys & Bananas Breda

Nijverheidssingel 315
4811 ZW Breda

Monkeys & Bananas Rotterdam

Goudsesingel 136
3011 KD Rotterdam

Vacatures

Door onze snelle groei zijn we opzoek naar versterking voor verschillende functies in de jungle. Ons team is als een familie; The Monkey-Family. Samen kunnen we zorgen voor een levendige en energieke werksfeer. We vinden het belangrijk dat deze energie niet alleen in de jungle voelbaar is, maar ook bij klanten en partners buiten de jungle. Welke functie je ook hebt in de jungle. Leren van elkaar en luisteren naar elkaar staan altijd centraal. Heb jij zin om ons te komen versterken? Bekijk de vacatures hieronder, en maak je klaar voor de tofste jungle-safari van je leven!