Vacature: Social Media Trainer

Flexibele parttime samenwerking

Wie zijn wij? Monkeys & Bananas!

Wij zijn Monkeys & Bananas. Een jong marketingbureau uit Breda. De laatste jaren zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in het aantal medewerkers en in kantoorruimte, maar ook in de grootte van projecten. Zo werken wij voor klanten als instax, Jumbo Supermarkten, Politie Nederland en WeightWatchers. En daar krijgen wij energie van! De projecten starten met de uitwerking van een strategie en het vervolg van een samenwerking is uiteenlopend. Van het ontwikkelen van een merkidentiteit tot aan Facebook Ads, en van video-productie tot aan het inrichten van volledige Social Media Campagnes én het geven van social media trainingen. Vanaf het begin merkten wij al dat jonge mensen anders durven te denken en te doen. Door juist te luisteren naar hen blijven wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. That’s why we need you!

Pas jij in ons team?

Ons team is een familie: The MonkeyFamily. Samen zorgen we voor een energieke werksfeer die collega’s, klanten en partners voelen. Wij luisteren naar elkaar en leren van elkaar. Jong van oud én oud van jong. Er is een open sfeer, je durft ideeën aan te spreken en schakelt collega’s in waar nodig is. Dat is voor ons de (mon)key tot supermooie successen gebleken. 

Als trainer bij Monkeys & Bananas Academy weet jij jouw energie over te brengen naar groepen en klanten. Jij bent op de hoogte van de trends van social media, weet beeld en tekst te combineren om de juiste boodschap over te brengen én kan snel schakelen om alle vragen op te vangen en goed te beantwoorden. Die skills zorgen voor resultaten waar we samen apetrots op zijn! 

Wat vragen we van jou?

 • HBO-opleiding in de richting van communicatie of marketing en/of ervaring met trainingen geven;
 • Social media is helemaal jouw ding en bent daarom op de hoogte van trends; 
 • Je vindt het leuk om voor groepen te spreken;
 • Communicatief sterk in Nederlands (woord & schrift);
 • Een goede dosis gezelligheid en positieve energie in onze Jungle!

Wij bieden:

 • Een team van jonge en oudere Monkeys met een open sfeer;
 • Social media specialisten van wie jij leert, en zij van jou; 
 • Flexibele werktijden: jij bepaalt wanneer, hoe vaak en welke training jij wilt geven!
 • Een leuke vergoeding voor al jouw harde werk; 
 • Een fijne locatie op loopafstand naar Breda Centrum én Station;
 • Een hééérlijke vrijdagmiddagborrel en maandelijkse gezellige activiteiten!

Join our Jungle:

Contact met ons

In onze jungle zijn wij het beste te bereiken met rooksignalen. Maar je mag ook gewoon bellen, mailen, chatten, sms’en of een whatsaap’je sturen!

Monkeys & Bananas Breda

Nijverheidssingel 315
4811 ZW Breda

Monkeys & Bananas Rotterdam

Goudsesingel 136
3011 KD Rotterdam

Vacatures

Door onze snelle groei zijn we opzoek naar versterking voor verschillende functies in de jungle. Ons team is als een familie; The Monkey-Family. Samen kunnen we zorgen voor een levendige en energieke werksfeer. We vinden het belangrijk dat deze energie niet alleen in de jungle voelbaar is, maar ook bij klanten en partners buiten de jungle. Welke functie je ook hebt in de jungle. Leren van elkaar en luisteren naar elkaar staan altijd centraal. Heb jij zin om ons te komen versterken? Bekijk de vacatures hieronder, en maak je klaar voor de tofste jungle-safari van je leven!