Social Creative

36-40 uur

Wie zijn wij? Monkeys & Bananas!

Wij zijn Monkeys & Bananas. Een social first agency in Breda. In de afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Gegroeid in het aantal medewerkers, in kantoorruimte en in de grootte van projecten. Inmiddels werken we bijvoorbeeld voor klanten als Jumbo Supermarkten, Politie Nederland, Domino’s en instax. Súper tof! 

Wij vinden het belangrijk dat social media weer sociaal wordt. Échte content, échte mensen. En niet alleen social media mag wel wat socialer worden, ook bedrijven mogen dat. Wij zijn het sociaalste bureau van Nederland. Iedereen krijgt ruimte om te groeien als professional, maar ook als mens. Ruimte om  je grenzen te verleggen in de vetste projecten, en ruimte om vrijwilligerswerk te doen in de buurt.

Pas jij in ons team?

We zijn opzoek naar een creative met voorliefde voor social media. Je bent gewend te werken vanuit een (de)briefing, en ziet het grote plaatje. Je bent in staat een campagneconcept neer te zetten, maar ook niet bang om de content zelf uit te werken in verschillende digitale middelen. Een échte aanpakker, met het hart op de juiste plaats. Daarnaast ben je gek op samenwerken, en schakel je makkelijk tussen verschillende projecten. Deadlines die je vanuit de projectmanager krijgt zie jij als uitdaging, en je doet er alles aan om deze te halen. Ook inspireer je (jr.) designers, en ben je in staat hen mee te nemen op sleeptouw. 

Ons team is een familie; The MonkeyFamily. Samen zorgen we voor een energieke werksfeer die niet alleen collega’s voelen, maar ook klanten en partners. Wij luisteren naar elkaar én leren van elkaar. Luisteren doen wij ook zeker naar de jongste Monkeys. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste trends in het social landschap. Daarbij leren wij van elkaar: jong van oud én oud van jong. Dat is voor ons de (mon)key tot super mooie successen gebleken. 

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie; 
  • Ervaring in het neerzetten van een concept, én het uitwerken van middelen;
  • Sterke beheersing van de Adobe programma’s;
  • Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Kennis van de (on)mogelijkheden op social;
  • Communicatief sterk in Nederlands; 
  • Een strategisch denkniveau en dit toepast binnen projecten; 
  • Je bent klantgericht en leert een bedrijf eerst kennen voordat je aan de slag gaat.

Join our Jungle:

Contact met ons

In onze jungle zijn wij het beste te bereiken met rooksignalen. Maar je mag ook gewoon bellen, mailen, chatten, sms’en of een whatsaap’je sturen!

Monkeys & Bananas Breda

Nijverheidssingel 315
4811 ZW Breda

Monkeys & Bananas Rotterdam

Goudsesingel 136
3011 KD Rotterdam

Vacatures

Door onze snelle groei zijn we opzoek naar versterking voor verschillende functies in de jungle. Ons team is als een familie; The Monkey-Family. Samen kunnen we zorgen voor een levendige en energieke werksfeer. We vinden het belangrijk dat deze energie niet alleen in de jungle voelbaar is, maar ook bij klanten en partners buiten de jungle. Welke functie je ook hebt in de jungle. Leren van elkaar en luisteren naar elkaar staan altijd centraal. Heb jij zin om ons te komen versterken? Bekijk de vacatures hieronder, en maak je klaar voor de tofste jungle-safari van je leven!