Accountmanager - New Business

36-40 uur

Wie zijn wij? Monkeys & Bananas!

Wij zijn Monkeys & Bananas. Een social first agency in Breda. In de afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Gegroeid in het aantal medewerkers, in kantoorruimte en in de grootte van projecten. Inmiddels werken we bijvoorbeeld voor klanten als Jumbo Supermarkten, Politie Nederland, Domino’s en instax. Súper tof! 

Wij vinden het belangrijk dat social media weer sociaal wordt. Échte content, échte mensen. En niet alleen social media mag wel wat socialer worden, ook bedrijven mogen dat. Wij zijn het sociaalste bureau van Nederland. Iedereen krijgt ruimte om te groeien als professional, maar ook als mens. Ruimte om  je grenzen te verleggen in de vetste projecten, en ruimte om vrijwilligerswerk te doen in de buurt.

Pas jij in ons team?

We zijn opzoek naar een  accountmanager met voorliefde voor social media. Je bent in staat om new business binnen te halen en te zorgen dat er een perfecte overdracht plaatsvindt naar de projectmanager. Je ziet het als een uitdaging om nieuwe klanten de jungle in te slingeren en bent in staat om ook de rest van het team mee te nemen in jouw aanpak. Je schakelt makkelijk met collega’s, zodat je zeker weet dat hetgeen jij voorstelt ook écht bereikt kan worden. Daarnaast zie je het bouwen van een team als uitdaging, werk je gestructureerd in een CRM systeem, en kun je medewerkers inspireren en activeren om samen met jou de gewenste doelen te behalen. 

We bedienen inmiddels meerdere grote partijen in hun recruitment marketing voor jongeren (o.a. Domino’s en Jumbo), dus daar kunnen we nog mooie stappen zetten. Ook zijn we ijzersterk in TikTok, en ook hier liggen voor veel mooie namen nog onwijs veel kansen. Naast onze Agency hebben we ook een Academy waarin we bedrijven voorzien van social media trainingen. Denk bijvoorbeeld aan alle wijkagenten van Politie Nederland, of de medewerkers van SNS bank, die we trainen in hun social skills.. Ook daar hebben we een track-record, dus ook daar liggen interessante groeikansen! 

Ons team is een familie; The MonkeyFamily. Samen zorgen we voor een energieke werksfeer die niet alleen collega’s voelen, maar ook klanten en partners. Wij luisteren naar elkaar én leren van elkaar. Luisteren doen wij ook zeker naar de jongste Monkeys. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste trends in het social landschap. Daarbij leren wij van elkaar: jong van oud én oud van jong. Dat is voor ons de (mon)key tot super mooie successen gebleken.

Wat vragen we van jou?

 • Ervaring in het neerzetten van een sales strategie en het aansturen van een team;
 • Je bent overtuigend naar klanten, maar blijft altijd eerlijk;
 • Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Kennis van de (on)mogelijkheden op social;
 • Communicatief sterk in Nederlands; 
 • Een strategisch denkniveau en dit toe kunnen passen binnen projecten/gesprekken; 
 • Je bent klantgericht en van nature nieuwsgierig naar de business van een bedrijf.

Wat wij jou bieden:

 • Inspirerende jungle met open sfeer;
 • Kantoor lunch! 
 • 8% vakantiegeld om zelf af en toe naar een jungle naar keuze te gaan;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • Pensioen- of lijfrente vergoeding;
 • Laptop & Telefoon;
 • Reiskostenvergoeding vanaf >10 km woonafstand;
 • Tijd om vrijwilligerswerk te doen;
 • Maandelijks uitje en leuke borrels.

Join our Jungle:

Contact met ons

In onze jungle zijn wij het beste te bereiken met rooksignalen. Maar je mag ook gewoon bellen, mailen, chatten, sms’en of een whatsaap’je sturen!

Monkeys & Bananas Breda

Nijverheidssingel 315
4811 ZW Breda

Monkeys & Bananas Rotterdam

Goudsesingel 136
3011 KD Rotterdam

Vacatures

Door onze snelle groei zijn we opzoek naar versterking voor verschillende functies in de jungle. Ons team is als een familie; The Monkey-Family. Samen kunnen we zorgen voor een levendige en energieke werksfeer. We vinden het belangrijk dat deze energie niet alleen in de jungle voelbaar is, maar ook bij klanten en partners buiten de jungle. Welke functie je ook hebt in de jungle. Leren van elkaar en luisteren naar elkaar staan altijd centraal. Heb jij zin om ons te komen versterken? Bekijk de vacatures hieronder, en maak je klaar voor de tofste jungle-safari van je leven!