Online vindbaarheid Training

€195,- per persoon (excl. BTW)

Max. 8 deelnemers
Intake met trainer vooraf
Certificaat van deelname

Over

Inmiddels gaat 93% van de zoekacties via Google. Het is dus enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat Google je vriend is. We vergelijken Google ook wel met een reguliere winkelstraat. Zo maken we de training voor iedereen begrijpelijk.

De training wordt gegeven door onze Master Monkey. Dit is een young-professional met ervaring in zijn/haar vakgebied. De Master Monkey wordt ondersteund door een aantal Media Monkeys, die alles weten over hun eigen discipline. Zo blijven de Master Monkeys up-to-date met alle laatste ontwikkelingen en doen de Media Monkeys steeds meer ervaring op.

 

Programma & Resultaat

In de praktische training laten we je zien wat je allemaal kunt doen om Google je vriend te maken. Daarmee zal de website uiteindelijk beter scoren in Google en dus ook sneller verschijnen in de zoekresultaten.

Na deze training:
 Snap je de denkwijze van Google;
 Kun je dus ook je website optimaliseren voor Google;
 Ga je meer website bezoeken krijgen;
 Weet je alles van SEO, SEA en Google Analitycs.

 

Voor wie

Eigenlijk kan iedereen met een eigen website wel tips en tricks gebruiken voor Google. Google is namelijk een complex verhaal wanneer je er weinig of geen verstand van hebt. Onze Monkeys zijn echte experts op het gebied van Google en kunnen dus iedereen helpen, op welk vlak dan ook.

 

Praktische zaken

– De training duurt ongeveer 3 uur;
– De groep bestaat maximaal uit 8 mensen (geldt niet voor incompany);
– Neem een laptop mee, zo kun je ook mee doen tijdens de praktische opdrachten;
– In de pauze en na de training is er altijd ruimte voor vragen;
– Mocht je later nog vragen hebben, staat er altijd een monkey klaar om deze te beantwoorden.

 

Incompany

De training kan ook gegeven worden bij jou op kantoor. Dit geeft jouw medewerkers of collega’s de mogelijkheid om sneller aan te schuiven. Ook in dat geval passen we de training aan op de wensen en behoefte die er spelen bij het bedrijf. Stuur een mail naar info@mediamonkeys.eu met jouw wensen en behoeften en dan komen we graag een keer langs!