LinkedIn Training

€195,- per persoon (excl. BTW)

Max. 8 deelnemers
Intake met trainer vooraf
Certificaat van deelname

Over

LinkedIn is niet meer weg te denken voor de zakelijke markt. Het is namelijk het grootste zakelijke platform van Nederland. Waar het voorheen puur zakelijk was, gaan de mensen op het platform zich steeds meer gedragen als op bijvoorbeeld Facebook. Het wordt persoonlijker.

De training wordt gegeven door onze Master Monkey. Dit is een young-professional met ervaring in zijn/haar vakgebied. De Master Monkey wordt ondersteund door een aantal Media Monkeys, die alles weten over hun eigen discipline. Zo blijven de Master Monkeys up-to-date met alle laatste ontwikkelingen en doen de Media Monkeys steeds meer ervaring op.

 

Programma & Resultaat

In deze praktische training worden interessante voorbeelden gegeven over de do’s & don’ts van LinkedIn. We laten je zien welke kansen het platform biedt, maar we tonen ook de valkuilen.

Na deze training:
 Kun je zelf je profiel optimaal inrichten;
 Maak je op de meest effectieve manier contact met je doelgroep;
 Kun je alles van LinkedIn gebruiken;
 Bouw je je netwerk binnen no-time uit.

 

Voor wie

Gebruik jij op dit moment LinkedIn, maar heb je eigenlijk geen idee hoe je je doelgroep aanspreekt? Dan is deze training zeker wat voor jou. Ook als je het social media platform nog niet gebruikt, maar wel wil gaan gebruiken, kun je hier je kennis opdoen. Na de training heb je alle kennis in huis om morgen nog te starten met LinkedIn.

 

Praktische zaken

– De training duurt ongeveer 3 uur;
– De groep bestaat maximaal uit 8 mensen (geldt niet voor incompany);
– Neem een laptop mee, zo kun je ook mee doen tijdens de praktische opdrachten;
– In de pauze en na de training is er altijd ruimte voor vragen;
– Mocht je later nog vragen hebben, staat er altijd een monkey klaar om deze te beantwoorden.

 

Incompany

De training kan ook gegeven worden bij jou op kantoor. Dit geeft jouw medewerkers of collega’s de mogelijkheid om sneller aan te schuiven. Ook in dat geval passen we de training aan op de wensen en behoefte die er spelen bij het bedrijf. Stuur een mail naar info@mediamonkeys.eu met jouw wensen en behoeften en dan komen we graag een keer langs!