Instagram Training

€195,- per persoon (excl. BTW)

Max. 8 deelnemers
Intake met trainer vooraf
Certificaat van deelname

Over

Instagram is het snelst groeiende platform van het moment. Je hebt nu nog de kans om daarop in te spelen, zodat je nog kunt mee profiteren van de groei. Dit platform is voornamelijk heel populair onder de jongere generatie, dus focus jij je op deze doelgroep? Dan kan je Instagram niet links laten liggen.

De training wordt gegeven door onze Master Monkey. Dit is een young-professional met ervaring in zijn/haar vakgebied. De Master Monkey wordt ondersteund door een aantal Media Monkeys, die alles weten over hun eigen discipline. Zo blijven de Master Monkeys up-to-date met alle laatste ontwikkelingen en doen de Media Monkeys steeds meer ervaring op.

 

Programma & Resultaat

In de praktische training worden interessante voorbeelden gegeven over hoe je Instagram wel en niet moet gebruiken. Op voorhand worden jullie geanalyseerd door onze Monkeys. Daardoor kunnen we jullie ook passende tips & tricks bieden. Het programma heeft daarom ook geen vaste invulling. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en behoefte.

Na deze training:
 Ken je alle ins en outs van Instagram;
 Creëer je zelf toffe content;
 Sluit de content aan bij je doelgroep;
 Spreek je jouw doelgroep aan;
 Kun jij hoe je gebruik maken van Instagram Shopping.

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die meer te weten wil komen over Instagram. Het platform is voornamelijk gefocust op de jongere doelgroep, maar het kan zijn dat jouw doelgroep daar ook te vinden is. Zo is Instagram steeds populairder onder vrouwen van middelbare leeftijd. Bevind jouw doelgroep zich ook op Instagram, dan is deze training zeker interessant.

 

Praktische zaken

– De training duurt ongeveer 3 uur;
– De groep bestaat maximaal uit 8 mensen (geldt niet voor incompany);
– Neem een laptop mee, zo kun je ook mee doen tijdens de praktische opdrachten;
– In de pauze en na de training is er altijd ruimte voor vragen;
– Mocht je later nog vragen hebben, staat er altijd een monkey klaar om deze te beantwoorden.

 

Incompany

De training kan ook gegeven worden bij jou op kantoor. Dit geeft jouw medewerkers of collega’s de mogelijkheid om sneller aan te schuiven. Ook in dat geval passen we de training aan op de wensen en behoefte die er spelen bij het bedrijf. Stuur een mail naar info@mediamonkeys.eu met jouw wensen en behoeften en dan komen we graag een keer langs!