Facebook Training

€195,- per persoon (excl. BTW)

Max. 8 deelnemers
Intake met trainer vooraf
Certificaat van deelname

Over

Facebook is het populairste social media platform van dit moment. Ondanks dat veel mensen denken dat Facebook niet meer interessant is, zit 2/3e van Nederland nog steeds op dit kanaal. Dus absoluut de moeite waard om dit kanaal op een nuttige manier te gebruiken.

De training wordt gegeven door onze Master Monkey. Dit is een young-professional met ervaring in zijn/haar vakgebied. De Master Monkey wordt ondersteund door een aantal Monkeys, die alles weten over hun eigen discipline. Zo blijven de Master Monkeys up-to-date met alle laatste ontwikkelingen en doen de Monkeys steeds meer ervaring op.

 

Programma & Resultaat

In deze praktische training worden interessante voorbeelden gegeven over hoe je Facebook wel en niet moet gebruiken. Op voorhand worden jullie eigen Facebookpagina’s geanalyseerd door onze Monkeys. Daardoor kunnen we jullie ook passende tips & tricks bieden. Het programma heeft daarom ook geen vaste invulling. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en behoefte.

Na deze training:
 Snap je hoe Facebook werkt en denkt;
 Kun jij je Facebookpagina perfect inrichten;
 Maak je zelf supertoffe content;
 Creëer je bereik in combinatie met Facebook-Analytics;
 Bind jij je klanten aan jouw merk.

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die zelf content wil creëren, content nuttig wil inzetten en meer resultaat wil behalen op Facebook. Je bent ondernemer, marketingmanager of communicatie professional/verantwoordelijke.

 

Praktische zaken

– De training duurt ongeveer 3 uur;
– De groep bestaat maximaal uit 8 mensen (geldt niet voor incompany);
– Neem een laptop mee, zo kun je ook mee doen tijdens de praktische opdrachten;
– In de pauze en na de training is er altijd ruimte voor vragen;
– Mocht je later nog vragen hebben, staat er altijd een monkey klaar om deze te beantwoorden.

 

Incompany

De training kan ook gegeven worden bij jou op kantoor. Dit geeft jouw medewerkers of collega’s de mogelijkheid om sneller aan te schuiven. Ook in dat geval passen we de training aan op de wensen en behoefte die er spelen bij het bedrijf. Stuur een mail naar info@monkeysandbananas.nl met jouw wensen en behoeften en dan komen we graag een keer langs!