Train

Training that makes Younique

Heb jij het gevoel dat je meer zou kunnen bereiken met je socials of je website beter vindbaar kunt maken in google? Natuurlijk kunnen wij dit voor je oppakken, maar we kunnen jou natuurlijk ook leren hoe je dit op de beste manier zelf kunt doen. In de Marketing Academy Tree leren we je alle marketing ins en outs!

Train icon - Monkeys & Bananan Marketing

LinkedIn Training

Wil je als organisatie actiever aan de slag gaan met LinkedIn ? Wij nemen je graag mee op expeditie om de ins & outs van LinkedIn te verkennen en bereiden je voor op de nieuwste trends en ontwikkelingen van 2021.

LinkedIn is niet meer weg te denken uit de zakelijke markt. Het is namelijk met ruim 7 miljoen gebruikers het grootste zakelijke platform van Nederland. Wereldwijd telt LinkedIn meer dan 600 miljoen gebruikers.

De meest opvallende ontwikkeling van dit moment, is dat de gebruikers van dit platform zich steeds meer zijn gaan gedragen als diegene op de niet zakelijke platformen zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

De hoogste tijd om je huidige LinkedIn strategie eens tegen het licht te houden met een op maat gemaakte LinkedIn training!

Training inplannen

Wil je deze LinkedIntraining volgen of heb je nog een vraag over deze training? Neem dan contact met ons op! Wij hebben meerdere trainers beschikbaar waardoor de trainingen al op korte termijn kunnen plaatsvinden.

De populaire maatwerktrainingen van Monkeys & Bananas worden gewaardeerd met een 8.9

Contact

Denk jij dat wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, en we nodigen je graag uit in onze jungle!

Create Cases.

We kunnen nog veel meer.

Wij kunnen jouw dromen visualiseren. Dat kan met toffe video’s of pakkende afbeeldingen. Het kan met aansprekende grafische creaties. Het kan met pakkende teksten die je tot het einde wilt blijven lezen. En het kan met websites waar je iedere dag op terecht wilt komen. Dit alles komt samen in campagnes die je voor altijd bij zullen blijven.

Er komt tegenwoordig zóveel informatie op ons af. Hoe ga je jouw doelgroep bereiken? Door op te vallen. Door anders te zijn. Met je verhaal en met de mensen die het verhaal vertellen. Online geloven we mensen, bedrijven vertrouwen we steeds minder. Wij bouwen communities en helpen je fans het verhaal zelf te vertellen. Dan bereik je écht je doelgroep. 

Eerst denken, dan doen. Daar zijn we goed in. We betrekken onze strategen in dit proces. We zetten de meest geschikte Bokito’s samen. Wellicht voegen we een Monkey toe om stevig vast te houden aan de laatste trends.

Ik wil contact!