Think

Thinking that makes Younique

Eerst denken, dan doen. Daar zijn we goed in. We betrekken onze strategen in dit proces. We zetten de meest geschikte Bokito’s samen. Wellicht voegen we een Monkey toe om stevig vast te houden aan de laatste trends

(Online) Marketing Strategie

Om samen tot een fundamentele marketing strategie te komen gaan we onze jungle in. Tijdens deze Strategie-Safari gaan onze Bokito’s voornamelijk beginnen met luisteren. Jij komt met jouw verhaal, ervaringen, ideeën en plannen. Wanneer jij het gevoel hebt dat je ons alles hebt vertelt, gaan wij vragen. We gaan vragen stellen die je misschien niet altijd verwacht, maar die absoluut leiden tot het fundament van jou marketing strategie.

Vervolgens gaan wij onze kennis halen uit brancheonderzoeken, data en analyses. Samen met jou gaan we jouw doelgroep zo duidelijk en concreet mogelijk definiëren. Hier heb je voor altijd profijt van. We leren onszelf aan om te denken zoals de doelgroep denkt. Wie is de doelgroep? Hoe gedragen zij zich? Waarom? Welke invloeden bestaan hierop? Hoe kunnen we deze groep bereiken? Met welke boodschap? We maken buyer persona’s om precies te weten voor wie wij gedurende het gehele proces denken.

Ohja; het voordeel van onze Bokito’s is trouwens dat zij écht op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Dat komt omdat zij tijdens projecten samenwerken met Monkeys. Voer ze niet tijdens deze Strategie-Safari, maar vragen naar bijvoorbeeld TikTok zal je versteld doen staan!

Uiteindelijk werken we naar een (groei)doelstelling toe. We zorgen ervoor dat deze concreet op papier komt, zodat we allebei weten waar we het voor doen! De Strategie-Safari zit erop. Jij verlaat de jungle met opgeheven hoofd. Wij gaan aan de slag en we weten zeker dat we dezelfde taal spreken.

Contact

Denk jij dat wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, en we nodigen je graag uit in onze jungle!

Create Cases.

We kunnen nog veel meer.

Wij kunnen jouw dromen visualiseren. Dat kan met toffe video’s of pakkende afbeeldingen. Het kan met aansprekende grafische creaties. Het kan met pakkende teksten die je tot het einde wilt blijven lezen. En het kan met websites waar je iedere dag op terecht wilt komen. Dit alles komt samen in campagnes die je voor altijd bij zullen blijven.

Er komt tegenwoordig zóveel informatie op ons af. Hoe ga je jouw doelgroep bereiken? Door op te vallen. Door anders te zijn. Met je verhaal en met de mensen die het verhaal vertellen. Online geloven we mensen, bedrijven vertrouwen we steeds minder. Wij bouwen communities en helpen je fans het verhaal zelf te vertellen. Dan bereik je écht je doelgroep. 

Heb jij het gevoel dat je meer zou kunnen bereiken met je socials of je website beter vindbaar kunt maken in google? Natuurlijk kunnen wij dit voor je oppakken, maar we kunnen jou natuurlijk ook leren hoe je dit op de beste manier zelf kunt doen. In de Marketing Academy Tree leren we je alle marketing ins en outs!

Ik wil contact!