Pizza sessie “extra spicy” – De Monkeyproof voor elke ondernemer!

Ondernemers zijn niet alleen hipsters van eind twintig die vanuit een hippe flexplek een innovatief platform aan het ontwikkelen zijn, waar winst maken geen issue is en falen erbij hoort. Ondernemerschap is natuurlijk meer.

Het bovenstaande is een tikkeltje zwart/wit  maar ondernemerschap is absoluut veel meer dan dat. Ondernemerschap is gewoon werken aan je bestaansrecht!

Ondernemen is voor de meeste mensen geen speeltuin waarin je onbeperkt kunt spelen en waar de budgetten oneindig zijn. Dat geldt ook voor ons als Media Monkeys. Iedereen weet dat er hard gewerkt wordt, er eigen geld op het spel staat en je soms ook gewoon een beetje geluk nodig hebt.

Wij denken toch voor de meeste ondernemers te spreken als wij zeggen dat de meeste ondernemers hun risico’s zo veel als mogelijk proberen te beperken.

pizza sessie

De Monkeyproof

Media Monkeys helpt startende én bestaande ondernemers met het beperken van deze risico’s. In een pizza sessie nemen wij jouw plannen door samen met één of meer van onze ervaren Mastermonkeys.

Vervolgens maken wij de business case zo klein mogelijk en creëren een (vaak virtuele) testomgeving, de Monkeyproof, met het achterliggende idee om  in een vroeg stadium, op een kleine schaal en op een risicobewuste manier fouten te mogen maken om zo doende een leertraject te ontwikkelen.

Wij geloven niet in het rücksichtslos nemen van risico’s om vervolgens keihard op je bek te gaan. En dat alles doen we kosteloos, nou niet helemaal… De pizza neem jij mee!

Media Monkeys gelooft in ondernemerschap en doet mee. Schrijf je nu in voor de pizza sessie!