Je eigen website weer lekker fris!

Net zoals bij je mobiele telefoon wordt ook een website al vaak als oud bestempeld wanneer deze 3 jaar oud is. Maar ook organisaties zoals Google verwachten dat jij je website continue vernieuwd en belonen je met een betere vindbaarheid. Dit doen zij om voor de gebruikers van hun zoekmachines een juiste beleving te creëren en  resultaten voor te schotelen die relevant zijn. Het regelmatig plaatsten van een blog of integreren van een Facebook-feed doen wonderen. Wij helpen je graag! Maar eerst dit!

Waarom een SSL-certificaat een must is?

Om haar gebruikers te beschermen verplicht Google iedere website om een SSL certificaat te hebben. SSL staat voor Secure Sockets Layer en het betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen de server en de browser. Hierdoor blijven de gegevens beveiligd tegen hackers. Is jouw website al veilig voor het google monster?

Deze Monkey geeft je 3 redenen waarom het een must is!:


1) Klant Vertrouwen

Klanten zien door het “slotje” in de url dat je website veilig is. Dit geeft vertrouwen en bezoekers  zullen sneller geneigd zijn om hun gegevens achter te laten.

2) Google rankings

Google vindt het super belangrijk dat mensen die hun zoekmachines gebruiken op veilige websites terechtkomen. Wanneer je dus geen SSL-certificaat hebt, zal je lager komen in de Google rankings of mogelijk zelfs niet meer getoond worden.

3) Beveiliging

Je website is beveiligd zoals eerder is te lezen in deze blog en de kans dat je gehackt wordt is aanzienlijk kleiner

Dit is dus misschien het moment om alles in één keer te veranderen!

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen? Heb je hulp nodig met het opfrissen van je website of het aanvragen van een SSL-certificaat? Neem dan vandaag nog contact op met mij of loop een keer binnen.