News

Het nieuwe social mediaplatform: TikTok!

Je leest het al in de titel, TikTok is het nieuwe social mediaplatform voor jongeren. Eind 2018 was het zelfs de meest gedownloade app en het heeft op dit moment meer actieve gebruikers dan Snapchat. Maar wat houdt deze app precies in en nog belangrijker waarom is het...

Lees meer

Voorkom deze fouten bij het plaatsen op Facebook!

Veel bedrijven bevinden zich ook op Facebook. Mede daardoor is het van belang dat jij uitblinkt in het nieuwsoverzicht. Maar let op het is niet meer vanzelfsprekend dat je resultaat behaald op Facebook, ook hier wordt het algoritme steeds ingewikkelder. Lees verder...

Lees meer

De Digitale Marketing trends van 2020 op een rijtje!

Social Media, SEO en automatisering zijn een van de vele elementen die onder het kopje Digitale Marketing hangt. De technologie is zo erg veranderd dat onze wereld veranderd naar een “global village” waarin we verbonden zijn met verschillende landen en culturen. Van nieuwe technieken naar nieuwe algoritmes van Google en Facebook die altijd aan het verbeteren zijn, is het tijd om te kijken naar de nieuwe trends in 2020.

Lees meer

4 manieren om meer volgers te krijgen op Instagram

Door de jaren heen is het steeds moeilijker geworden om op Instagram meer volgers te krijgen. Met meer dan 1 miljard maandelijkse gebruikers, een ultra-slimme algoritme en een tal van slimme, creatieve merken is Instagram een concurrerende plaats geworden. Hoe krijg je dan meer volgers? Hier 4 manieren op een rijtje!

Lees meer

Hoe gebruik je IGTV?

Nog niet zo lang geleden lanceerde Instagram ‘IGTV’. Een nieuwe functie op Instagram om video’s mee te bekijken en te plaatsen. Wat zijn de voordelen van IGTV in het algemeen en als ondernemer? Dat lees je hier!

Lees meer

Wat is de Scrum methode?

De afgelopen jaren is het gebruik van de Agile Scrum methode toegenomen. Van grote- tot kleine bedrijven, in allerlei sectoren en branches wordt de Scrum methode toegepast. Maar, wat is de Scrum methode precies? Wij leggen dit graag aan jou uit!

Lees meer