Het juiste gebruik van jouw visitekaartjes!

Benut al je ruimte!

Visitekaartjes kosten vaak weinig geld om te drukken. Ze zijn vaak om en nabij de 8,5 bij 5,5 centimeter groot. Belangrijk is om beide zijdes van het visitekaartje te gebruiken. Zo kan één zijde gebruikt worden voor de belangrijkste bedrijfsgegevens. Een krachtig logo, het bedrijfstelefoonnummer, een mailadres en de website misstaan absoluut niet. De andere zijde kan gebruikt worden om potentiële klanten meer informatie te verschaffen over jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfsprofiel of een uitleg van de slogan. Op deze manier kan alle informatie die je wilt geven aan de klant op een rustige manier overhandigd worden.

Wat straal je uit?

Naast het overhandigen van de juiste informatie is het ook belangrijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Zorg dus dat je in één kernkrachtige zin jouw visie kunt overbrengen aan de klant!

Naast het unique selling point wat je gebruikt zijn er nog meer manieren om jezelf te onderscheiden. Zo kan er gekozen worden voor opvallend kleurgebruik of een bijzondere vouwvorm. Potentiële klanten raken op deze manier meer getriggerd wanneer zij jouw visitekaartje ontvangen en zullen eerder bij je terugkomen!

Tenslotte is het zaak dat je niet teveel van je huisstijl afwijkt, het moet herkenbaar blijven. Zorg dus bijvoorbeeld voor niet al te veel afwijkende lettertypes.

Herken jij jezelf hierin? Maar weet je niet waar te beginnen? Neem dan contact op met een van onze monkeys!