Instagram is perfect voor jouw onderneming!

Instagram telt op dit moment meer dan 2 miljoen dagelijkse gebruikers. Logisch dat dit kanaal behoort tot de top 5 grootste social media kanalen.
Waar vroeger voornamelijk de jeugd op dit kanaal actief was. De oudere gebruikersgroep wordt steeds groter. Dit heeft als gevolg dat voor veel bedrijven hun doelgroep ook te vinden is op dit kanaal.

Instagram groter en groter
De jeugd is er niet meer van af te slaan en ook ouderen zien er nu de lol van in. Terwijl Facebook sterk afneemt, lijkt Instagram ervan door te gaan met de gebruikers. De eigenaren van Instagram zelf zijn opgestapt, maar er lijkt geen vuiltje aan de lucht.

Instagram Shopping
Dit is je hoogst waarschijnlijk al opgevallen. Wanneer je scrolt door je timeline zie je een soort tag in de post van je favoriete kledingmerk. Je kunt nu direct naar de webshop. Dit geldt niet alleen voor de kledingbranche, maar ook voor andere branches. De fout die een ondernemer maakt, is dat ze denken dat Instagram niet waardevol is. Met deze nieuwe functie kan dat toch anders uitpakken.

Hashtags
Je zal wel denken, daar heb je hem weer met zijn hashtags. Maar het is belangrijk om nog steeds de juiste hashtags te koppelen aan jouw post. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid en hierdoor zal je dus sneller gevonden worden, wanneer iemand zoekt op die hashtag.

Mocht je na alles nog vragen hebben, neem dan contact op! Wanneer je niet weet hoe het werkt, neem dan een kijkje op de trainingspagina!