Google Mijn Bedrijf, word jij al gevonden?

Veel ondernemers weten niet hoe belangrijk het is om een Google Mijn Bedrijf te hebben. En dat terwijl het best simpel is om te krijgen. In deze blog gaat de SEO Monkey je het belang vertellen van Google Mijn Bedrijf en waarom je het moet hebben! Wat zijn de voordelen van Google Mijn Bedrijf? In deze blog leer je de voordelen van Google Mijn Bedrijf!

Hoe zie je dat je bedrijf Google Mijn Bedrijf heeft?

Je kan het zien wanneer je zoekt op je bedrijfsnaam of zoekt naar andere bedrijven op Google. Er komt dan een plaatje aan de rechterkant te staan met daarin je bedrijfsnaam, openingstijden, adres en recensies. Hierdoor kunnen anderen zien hoe je werkt. Ook zien ze je tevreden klanten en dus of ze bij jou terecht kunnen. Je kan ook gebruik maken van foto’s. Dit is zeker aan te raden want hierdoor geef je de kijkers een sfeerimpressie van jouw onderneming.

SEO

Waarom moet je echt Google Mijn Bedrijf hebben?

Er zijn veel bedrijven waarvan de namen op elkaar lijken terwijl ze werkzaam zijn in dezelfde branche. Als je een Google Mijn Bedrijf account hebt is de kans groter dat jij bovenaan komt te staan in bepaalde zoekresultaten. Wanneer mensen opzoek zijn naar jou of een vergelijkend bedrijf en ze zien jou bovenaan staan heb je dus meer kans dat ze voor jou kiezen in plaats van anderen. En dat betekent meer klanten en wellicht zelfs meer omzet!

Weet jij nou niet hoe of wat je hiervoor moet doen? Neem dan gewoon contact op! De SEO Monkey helpt je graag.