Create

Creations that makes Younique

Wij kunnen jouw dromen visualiseren. Dat kan met toffe video’s of pakkende afbeeldingen. Het kan met aansprekende grafische creaties. Het kan met pakkende teksten die je tot het einde wilt blijven lezen. En het kan met websites waar je iedere dag op terecht wilt komen. Dit alles komt samen in campagnes die je voor altijd bij zullen blijven.

Create icon - Monkeys & Bananan Marketing

Content Productie

Camera klaar.. actie! Zijn er nog mensen die overtuigd moeten worden over de kracht van video? Nog dit jaar zal 80% van ons internetverkeer uit video bestaan. 80%! Google heeft YouTube overgenomen en YouTube is inmiddels, na google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. We zijn lui en willen niet teveel meer lezen, gewoon lekker kijken! Zo ook op social media. In het algoritme scoort bewegend beeld beter dan statisch beeld, mits je het op de juiste manier inzet.

Het is onwijs belangrijk dat je ook bij het creëren van content werkt met een plan. Wellicht is er voor productie gekozen nadat een campagne is ontwikkeld of een content strategie is vastgesteld, dan zal het doel van de content die we gaan creëren duidelijk zijn. Als dit niet het geval is, gaan we dit eerst samen bepalen waarbij we ook vast stellen welke budgetten er beschikbaar zijn.

Okay, nu weten we zeker dat alle neusapen dezelfde kant op staan. Let’s do this!

Onze video-bokito’s gaan samen met jou aan de slag. Met al hun kennis en ervaring weten ze precies hoe ze jouw ideale doel en boodschap kunnen omzetten naar een haalbaar script. Uit dit script volgt een zogenaamde shotlist en wordt duidelijk of er casting benodigd is. Vanuit deze eerste fase gaan we naar de pre-productie fase. Hier komt de projectmanager in actie. Hij of zij gaat zorgen voor een perfect draaiboek, de juiste kleding en passende quit-claims. We zorgen ervoor dat alles op rollende pinda’s verloopt!

Dan de productie; hier komt alles samen! We zorgen dat de perfect passende camera-Bokito bij het project betrokken wordt. Afhankelijk van het soort video zorgen we voor audio-opnamen. Na de film-dag trekken onze Bokito’s, MasterMonkeys en Monkeys met alle shots terug de jungle in waar ze flink aan de bak gaan. Monteren, editen, sound designs en wellicht ook het toevoegen van toffe animaties in de video. We luisteren hier natuurlijk weer heel goed naar wat jij wilt. Vind je dat moeilijk te zeggen? Dan denken we met je mee!

Contact

Denk jij dat wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, en we nodigen je graag uit in onze jungle!

Create Cases.

We kunnen nog veel meer.

Eerst denken, dan doen. Daar zijn we goed in. We betrekken onze strategen in dit proces. We zetten de meest geschikte Bokito’s samen. Wellicht voegen we een Monkey toe om stevig vast te houden aan de laatste trends.

Er komt tegenwoordig zóveel informatie op ons af. Hoe ga je jouw doelgroep bereiken? Door op te vallen. Door anders te zijn. Met je verhaal en met de mensen die het verhaal vertellen. Online geloven we mensen, bedrijven vertrouwen we steeds minder. Wij bouwen communities en helpen je fans het verhaal zelf te vertellen. Dan bereik je écht je doelgroep. 

Heb jij het gevoel dat je meer zou kunnen bereiken met je socials of je website beter vindbaar kunt maken in google? Natuurlijk kunnen wij dit voor je oppakken, maar we kunnen jou natuurlijk ook leren hoe je dit op de beste manier zelf kunt doen. In de Marketing Academy Tree leren we je alle marketing ins en outs!

Ik wil contact!