WeightWatchers

Video's voor de webshop van WW

Weight Watchers (tegenwoordig WW) wereldwijd bekendste áfvalprogramma, opgericht in 1963, is actief in 29 landen. Dit programma is  geen dieet, maar vooral een verandering in levensstijl waarbij jij je voornamelijk bewust word van de hoeveelheid die je eet en van wat je eet. WW doet dat op verschillende manieren. Er worden groepsbijeenkomsten georganiseerd, je krijgt de ondersteuning van een WW Coach en je kunt het programma ook online volgen door gebruik te maken van de razend populaire WW app. Daarnaast biedt WW ook tal van gezonde producten die heel eenvoudig te koop zijn in de webshop van WW. Wij zijn gevraagd om WW te helpen meer beleving op hun webshop te creëren.

Video’s die bij jouw ‘way of life’ passen.

Een vernieuwde manier van leven wordt gecreëerd door overtuiging, gevoel, activatie en beleving. De consument moet voelen hoe het is om deel te nemen aan het programma van WW, en voelen hoe het is om de producten van WW te consumeren. Veel webshops op het internet bestaan uit overzichtelijke productpagina’s, zonder al te veel beleving. Uiteraard hebben we gezorgd dat de prettige navigatie op de WW webshop in stand is gehouden. Maar we hebben hem wel aangevuld met toffe productvideo’s. Op die manier hoeft de consument niet meer alleen op basis van de verpakking te kiezen welk product bij zijn of haar manier van leven past!

Derya en Roos vertellen hun eigen échte verhaal.

WW heeft al voor onwijs veel mensen wereldwijd het verschil gemaakt. Als er iets overtuigend werkt, zijn het wel succesverhalen. Maar dan moet het wel écht zijn. Geen ingehuurde actrices, maar gewoon échte mensen, met échte verhalen. En dat zijn Derya en Roos. Allebei hebben ze hun doel bereikt dankzij WW. Als we deze dankbaarheid, het enthousiasme en hun overtuiging in één video kunnen vangen, werkt dit als overtuiging voor iedereen die overweegt om het WW programma te volgen.

Contact met ons

In onze jungle zijn wij het beste te bereiken met rooksignalen. Maar je mag ook gewoon bellen, mailen, chatten, sms’en of een whatsaap’je sturen!

Monkeys & Bananas Breda

Nijverheidssingel 315
4811 ZW Breda

Monkeys & Bananas Rotterdam

Goudsesingel 136
3011 KD Rotterdam