Datum 21 juni 2018

Van plaat tot logo, ons Hornbach project

Iedereen heeft de reclame van Hornbach ongetwijfeld gezien: het is géén project als je niet bij de Hornbach bent geweest. Wij van MediaMonkeys vinden dat ook en daarom hebben wij ons Hornbach project tot uiting gebracht. Dit is uiteraard begonnen met een bezoek aan de Hornbach in Breda, daarna zijn we even langs Madhouse Design geweest en uiteindelijk hangt de pinda op ons kantoor. We zijn trots op het resultaat en we hopen dat jullie dat ook zijn.

Ons project

Wij wilden een vrolijke huissfeer creëren op de werkvloer door ons logo op een grote plaat aan de muur te hangen. Ons logo ziet eruit als een grote pinda, want apen houden nu eenmaal van pinda’s. We hebben een hele mooie plaat gehaald bij de Hornbach, want het moest wel een écht project worden. Vervolgens hebben we ons logo in het groot laten afbeelden op een sticker en laten uitprinten door Madhouse Design.  De plaat die we bij Hornbach hebben gehaald, hebben we zelf rond gezaagd, en dat bleek nog niet zo eenvoudig! Daarna kreeg Madhouse Design de mooie plaat. Aan hen de prachtige taak om het nootje mooi over de plaat te plakken, met onderstaande afbeelding als resultaat.

Trots

Wij van MediaMonkeys zijn natuurlijk apetrots op het resultaat. We hopen dat jullie van Hornbach dat ook zijn! We kunnen er natuurlijk lang of kort over praten maar we mogen wel stellen dat dit een geslaagd Hornbach project is, of niet dan?


Wanneer jullie ons een keer nodig hebben kan je makkelijk
contact opnemen, dat  kan natuurlijk ook wanneer jullie ons logo in het echt willen bezichtigen.