Datum 13 april 2017

Het ontstaan van MediaMonkeys

Get a monkey & pay peanuts! Dat is waar wij voor staan. Wij zijn de MediaMonkeys en wij houden zo erg van peanuts dat we hebben besloten om online marketing diensten te leveren voor een lage prijs. Dit geld kunnen we investeren in een berg pinda’s, bananen en klimtoestellen waar we kunnen apenkooien!

 

Een kleine twee maanden geleden zijn we met 4 studenten MediaMonkeys gestart. We hebben gezamenlijk stage gelopen bij een online marketing bedrijf waar we erachter kwamen dat de meeste MKB’ers en ZZP’ers helemaal niet zitten te wachten op de hoge prijzen van marketingbureaus! Wij dachten met elkaar: dit moet toch veel goedkoper kunnen?! En inderdaad, we werken uitsluitend met studenten waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat we een van de goedkoopste online marketeers van Nederland zijn.

 

Veel ondernemers hebben geen budget of tijd om simpele online marketing klussen te doen. Denk aan de lokale bakker, die full-time bezig is om zijn zaak draaiende te houden. Deze bakker heeft geen tijd om zijn zaak via het internet te promoten. Uitbesteden kost in de meeste gevallen al snel een vette 1000 euro per maand, hoeveel boterhammen moet je daar wel niet voor verkopen?

 

Bij ons kun je een “Monkey” inhuren. Sommige Monkeys zijn gespecialiseerd in online marketing, andere in social media of webbouw. Alle Monkeys hebben een lage prijs (vanaf 21 Euro per uur) en zijn flexibel in te zetten. Het is mogelijk om een Monkey 1 of 2 uurtjes per week in te zetten, maar we kunnen ook makkelijk 20 uur per week werken als de klant dat vraagt. Deze flexibiliteit is onze kracht. Klanten hebben geen zin in lange dure abonnementen maar klanten hebben gewoon praktische klussen in de aanbieding. Als de klus is afgerond is de klant tevreden en heeft de Monkey weer wat meer ervaring erbij.

 

MediaMonkeys is dé manier om de kloof tussen theorie en de praktijk voor studenten kleiner te maken. Studenten hebben aan MediaMonkeys een bijbaan in hun eigen vakgebied, ze doen hier ervaringen op en dragen kennis aan elkaar over. Het is voor een student een fantastische bijbaan, en voor een klant is er nu eindelijk online marketing voor een eerlijke prijs! Dit maakt MediaMonkeys een win win situatie.

 

Ben jij geïnteresseerd in MediaMonkeys? Schrijf je in als student! Of vraag een opdracht aan als bedrijf!

Mediamonkeys evolutie
Mediamonkeys evolutie