1 jarig jubileum van Media Monkeys

Hiep, hiep hoera, Media Monkeys bestaat 1 jaar.
Het is dus ook weer een jaar geleden dat dit prachtige concept is gestart. Vol goede moed starten een aantal stagiaires onder leiding van een aantal Master Monkeys en al snel kwamen de eerste ondernemers langs. Allemaal vonden ze het een leuk concept en wilde ze graag samenwerken met Media Monkeys. De Monkeys werden steeds populairder. Steeds vaker kwam de vraag: Media Monkeys wat is dat en wat doen ze?

Waarvoor staat Media Monkeys?

Media Monkeys zijn leergierige studenten, stagiaires en net afgestudeerden die graag hun kennis willen delen en handjes willen inzetten. Op deze manier bouwen zij ervaring op in hun vakgebied. Daarnaast kunnen ze hun vrije tijd goed besteden. Wij staan ervoor om bedrijven die geen kennis hebben van online marketing hebben toch een kans krijgen om hiermee aan de slag te gaan.

Welke Monkeys zijn er?

Online marketing is nogal een breed begrip, vandaar dat elke (Master) Monkey zijn of haar eigen kwaliteiten heeft. De Monkeys gebruiken kwaliteiten om de projecten in goede banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat klanten goed worden geholpen en de Media Monkeys er een hoop van leren. Welke verschillende Monkeys zijn er precies?:
Design Monkey: De naam zegt het al, deze Monkey maakt jouw design precies zoals je zelf wilt. Van logo’s en visitekaartjes tot je hele huisstijl, deze Monkey is niet bang en gaat direct de uitdaging aan.
Emailmarketing Monkey: Dit is jouw online-postbode. Wil je nieuwe campagnes, uitnodigingen of een next-level nieuwsbrief, trek dan deze Monkey uit zijn boom en hij gaat direct aan de slag!
Website Monkey: De Website Monkey bouwt wat af. De ene website na de andere website. Hij werkt heel geconcentreerd en legt alles goed en duidelijk uit, daarom kun je echt bouwen op deze Monkey;)
Webshop Monkey: Starten met je eigen webshop? Geen probleem, tenminste wanneer je de hulp inroept van deze Monkey. Dan wordt jouw webshop één succes.
Video Monkey: Weet je al dat video steeds belangrijker gaat worden?  Met deze Monkey heb je binnen no-time een toffe video voor jouw social media kanalen.
Google Monkey: Deze Monkey leeft op internet, met name op de pagina van Google, en het liefste bovenaan. Mocht jij nu meer willen weten over Google op het gebied van vindbaarheid en  adverteren, neem dan contact op!
Blog Monkey: Blogjes hier, blogjes daar, geef deze Monkey pen en papier en bloggen maar. Deze Monkey schrijft blogs alsof het niets is. Dag en nacht is deze Monkey hiermee bezig. Mocht jij blogs willen, schrijf hem dan nu een blog met je eisen en deze Monkey gaat aan de slag.
Social Monkey: Social media is hetgeen waarvoor je deze Monkey kan wakker maken. Instagram, LinkedIn tot aan Facebook, niets is deze Monkey te gek. Mocht jij ook actief willen worden op social media? Ga dan de samenwerking aan met deze Monkey.

Wat maakt Media Monkeys mooi?

Het bijzondere aan dit concept is dat het alleen uit studenten, stagiaires en young professionals bestaat. De Master Monkeys zijn de Young professionals die de studenten en stagiaires begeleiden.

Op naar jaar 2!

Het was een mooi jaar met veel mooie momenten. Dit alles zullen we meenemen naar jaar 2. Alle fouten nemen we mee en daar leren we van. Alle goede punten zullen we nog beter maken. Dit alles zorgt ervoor dat we de klant nog beter kunnen helpen, om van zijn of haar Online marketing echt een succes te maken!

Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact op!